Doorgaan naar inhoud
Sinds 2007 actief - unieke eigen collecties - altijd gratis bezorgd - Heb je vragen? Bel 020 - 611 06 12
Bel 020 - 6110612 voor al je vragen

Een selectie van reacties van onze klanten


Bedankt mensen van alleschilderijen.nl voor jullie snelle levering!

Mevrouw Bakker, Amsterdam

Goede service aan de telefoon. Je kunt echt merken dat jullie er verstand van hebben. Vooral dat idee om een extra groot schilderij te kopen om de kamer groot te laten lijken, vind ik leuk. Ik heb een groot schilderij voor boven de bank besteld en ook een kleintje voor in de keuken. De volgende dag al in huis.

De heer Otten, Utrecht

Alleschilderijen.nl is voor mij een echte aanrader. De keuze is groot. Daar ben ik blij mee!

Patricia van der Weerd, Leusden

Jullie schilderijen zijn in het echt veel mooier dan op de webshop. Ik ben er blij mee.

Sam de Boer, Roosendaal

Dat ik langs kon komen was erg prettig. Ik kon zo met mijn man samen kijken welk schilderij het beste bij ons past. Ik heb uiteindelijk Bloemen in Vaas van het Rijksmuseum op geborsteld aluminium gekozen. Erg mooi.

Loes Draaisma, Schoorl

Ik belde na 6 uur. Kreeg ik zowaar iemand aan de telefoon die me vriendelijk te woord stond. Goed dat jullie ook ’s avonds bereikbaar zijn.

Lonneke Vermeulen, Amsterdam

Mijn aankoop was een schilderij met lijst van 795 euro. Normaal bestel ik niet zulke grote bedragen via internet. Daarom heb ik het met Afterpay gedaan bij jullie. Dan hoefde ik pas te betalen als het schilderij binnen was. En dat was er al binnen een paar dagen. Dank van een tevreden klant.

Marianne Lente, Vlissingen

Wat ik fijn vond was dat ik ook langs kon komen. Dan weet je zeker dat je met een echt bedrijf te maken hebt. Wat een grote voorraad hebben jullie!

Frtis Mulder, Amsterdam

Alleschilderijen.nl bedankt voor jullie goede service, ook 's avonds. Dat kom je niet veel tegen.

Groetjes, Tineke

Mijn man en ik zochten al een hele tijd naar een mooi schilderij. Door jullie telefonische service is dat helemaal gelukt.

Piet en Els Roth, Den Helder

Wat zijn jullie schilderijen goed verpakt zeg. Kwam helemaal onbeschadigd binnen. Top! Ik zou willen dat alle webshops zo een goeie service hadden, haha.

Peter van der Horst, Tiel

Via via ben ik bij jullie gekomen. Jullie hebben echt mooie schilderijen. En ook nog erg betaalbaar hoor.

Simone Blok, Amsterdam

Ik was echt verbaasd dat ik mijn schilderij met een koerier kreeg. De koerier belde mij op. Hij maakte met mij een afspraak wanneer ik thuis was. Superhandig.

Latitia Smit. Hoog-Karspel

Mooie houtprints hoor. Op van dat mooie lichte hout. Op de website zie je dat niet zo erg. In het echt zie de mooie houtnerven erdoor. Ik heb een hout-print van 120x80 cm besteld.

Wim Roos, Alkmaar