Doorgaan naar inhoud
Sinds 2007 actief - unieke eigen collecties - altijd gratis bezorgd - Heb je vragen? Bel 020 - 611 06 12
Bel 020 - 6110612 voor al je vragen

Privacy Statement en beleid: wij gaan erg zorgvuldig met je gegevens om!

Over ons privacybeleid
Alleschilderijen.nl is een website van Maison de France Den Haag BV Maison de France geeft veel om je privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en je gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen je gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Maison de France en de aan haar gelieerde websites. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 01/01/2022., Met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over jou door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan je uit op welke wijze wij je gegevens opslaan en hoe wij je gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jouw aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, je vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kun je lezen op welke wijze wij je gegevens verwerken, waar we deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware Shopify
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Shopify. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden bewaard in dit systeem. Dit systeem, heeft toegang tot je gegevens. Shopify is geen persoon, maar een webshop (e-commerce) applicatie.

Bestellen
In een aantal gevallen hebben we gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld als je online of in één van onze winkels een product koopt, zodat we je aankoop kunnen verwerken in onze administratie. Of als we een factuur willen sturen.

Bezorging
We bezorgen je bestelling op het juiste adres, op de juiste datum en het juiste tijdstip. Daarvoor hebben we je gegevens nodig. Die geven we door aan één van onze bezorgpartners. Of we brengen het product zelf. We gebruiken je telefoonnummer om bij de bezorging van sommige producten een bezorgafspraak te maken. Is er iets onduidelijk? Dan bellen we even. Soms bellen we ook of alles goed is gegaan. Verder zullen we je niet zomaar bellen. Je krijgt een e-mail om je bestelling te volgen. In sommige gevallen krijg je een aparte mail over de afleverafspraak, omdat we zeker willen weten dat er iemand is om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Retour & reparatie
Als je product kapot is, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt gemaakt. Of je bent van gedachten veranderd en wil je product binnen de bedenktermijn terugsturen. Dat kan natuurlijk ook. We repareren of vervangen het product, afhankelijk van de garantie. Ook hiervoor hebben we je gegevens nodig.

Contact met onze klantenservice
We helpen graag met vragen over je bestelling, lossen problemen op of vertellen je alles over onze nieuwste producten. Om een vraag of klacht te behandelen kunnen we vragen naar een ordernummer, naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere gegevens die de afhandeling makkelijker maken.

Wie krijgen je gegevens?
Medewerkers die toegang tot de gegevens hebben omdat dit hoort bij hun werk. Ze krijgen alleen toegang tot gegevens die zij nodig hebben om hun taken goed uit te kunnen voeren, zoals de klantenservice. Ons distributiecentrum: om je bestelling in orde te kunnen maken en adresstickers te printen. De Transporteurs: de NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres gebruiken ze om je bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te houden van het bezorgmoment. Eventuele andere bedrijven die jouw gegevens nodig hebben om je bestelling goed uit te kunnen voeren: onze eis is altijd dat ze net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaan als wij dat doen. Dat houdt in dat ze de gegevens niet buiten Europa opslaan of voor andere doelen gebruiken dan we hebben afgesproken. Dat hebben ze schriftelijk bevestigd in een - zoals dat officieel heet - ‘Verwerkingsovereenkomst’. Jouw veiligheid en privacy staan voorop in onze webshop. We willen niet dat iemand anders kan meekijken, als je bij ons iets koopt. We gebruiken daarom een beveiligde internetbeveiliging voor het afrekenen van je bestelling. Dat werkt zo: de transactiegegevens worden via SSL (een sterke beveiligingstechniek) versleuteld over het internet verstuurd. Dat gaat automatisch. Je hebt er zelf geen extra software voor nodig. Jouw betaling verloopt via Mollie (via bank of creditcard) of AfterPay, dat is een betaaldienst met een bankvergunning die onder het toezicht valt van de Nederlandsche Bank. Beide instellingen doen externe en interne checks voor hun financiële dienstverlening.

Waar slaan wij jouw gegevens op?
Wij slaan gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte ("EER"). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?
Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat jouw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken.

Bezoek van de alleschilderijen website en cookies
Als je verder surft op de website van alleschilderijen of op een product klikt, krijg je van ons cookies en/of vergelijkbare technieken. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op je computer. Alleschilderijen.nl gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Met deze informatie kunnen we advertenties tonen op b.v. Facebook op basis van uw interesses, meten we de effectiviteit van onze advertenties en onze collecties.

Welke cookies en van wie krijgt u van ons?
Alleschilderijen.nl / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de webshop / We bewaren deze maximaal 6 maanden
Google Analytics / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn om het gedrag van bezoekers inzichtelijk te maken / maximaal 24 maanden
Mollie B.V. / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn nodig voor het online betalen met iDeal / maximaal 14 dagen
Facebook Exchange (FBX) / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn om gerichte advertenties aan te bieden / -
Afterpay / niet op Flash gebaseerd / deze cookies verbeteren de werking van AFterPay / 24 maanden.


Hoe kan ik me afmelden voor cookies?
Mocht je liever niet hebben dat er cookies tijdens je bezoek aan alleschilderijen.nl worden geplaatst dan kunt je je internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies opslaat. Voor de specifieke instellingen verwijzen wij je graag naar de handleiding van je browser, meestal te vinden onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers.

Sociale Media
We vinden het leuk als je ons liked op Facebook. We tonen nuttige advertenties op Facebook over onze nieuwste producten of aanbiedingen op basis van jouw interesses. Dit gebeurt met cookies. We delen nooit ons klantenbestand direct met Facebook of met welke andere partij dan ook.

Facebook pixel
Op onze webshop staat een zogenaamde Facebook-pixel. Deze meet het gedrag van bezoekers op onze webshop. Dit klik- en surfgedrag wordt gebruikt om advertenties te tonen op Facebook die meer aansluiten bij de interesses van een specifieke bezoeker. Zo kunnen wij zien of je al eens eerder op onze webshop bent geweest en wel of niet een aankoop heeft gedaan.

Links
De website van alleschilderijen.nl kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op die websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.

Contact (recht op inzage en correctie van persoonsgegevens)
Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt over ons of de wijze waarop wij je persoonsgegevens verwerken, kun je contact met ons opnemen op onderstaand adres, telefoonnummer of e-mailadres. Voorts zullen wij je op verzoek een overzicht verstrekken van alle informatie waarmee je identiteit kan worden achterhaald, die wij over je hebben verzameld en bewaard. Je kunt jouw persoonlijke informatie wijzigen, corrigeren of bijwerken of ons verzoeken je persoonlijke informatie uit onze databank te verwijderen. Wij zullen kopieën van persoonlijke informatie uitsluitend versturen aan het e-mailadres in ons bestand voor de bijbehorende bezoekersnaam. Onze contactgegevens luiden:

Alleschilderijen.nl / Maison de France
Weerenweg 13B
1161 AE Zwanenburg
service@alleschilderijen.nl
Telefoon: 020-6110612

Dit Privacy Statement kan eenzijdig worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden op deze pagina op de webshop geplaatst. Wij raden aan om regelmatig dit privacy statement te checken.

Dit privacy statement is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij verzoeken iedereen die van mening is dat wij bij de uitvoering van onze werkzaamheden in strijd handelen met de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, dat aan onze Functionaris voor de Gegevensbescherming te laten weten via het mailadres service@alleschilderijen.nl. Wij zullen daarop binnen redelijke termijn en in beginsel binnen een maand antwoorden. Ook bestaat de mogelijkheid over onze handelwijze een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via Postbus 93374, 2509 AJ Den Haag.