Doorgaan naar inhoud
Sinds 2007 actief - unieke eigen collecties - altijd gratis bezorgd - Heb je vragen? Bel 020 - 611 06 12
Bel 020 - 6110612 voor al je vragen

Zakelijk bestellen: speciaal voor bedrijven

Wij voorzien vele bedrijven van kunst en wanddecoratie. De collectie die we online hebben staan is dat zeker geschikt voor. We adviseren je graag over ede aantrekkelijke mogelijkheden. 

Email : service@maisondefrance.net
Je kunt ons ook bellen: 020-611 0612. Een stylist zal je verder helpen.

Schilderijen voor de horeca

Schilderijen voor restaurants, hotels en cafés: je vindt ze bij ons. Het kan best lastig zijn om goede schilderijen voor bijvoorbeeld hotelkamers te vinden. In hotels is het van belang dat de schilderijen zo zijn bevestigd, dat ze niet van de muur kunnen komen. Daarnaast heeft heb je een bepaalde stijl in gedachte die past bij de inrichting van de hotelkamers en van het gehele hotel. Dan is het handig dat we met je kunnen meedenken. Over materiaal, stijl maar ook over concepten: een schilderijenconcept doorvoeren in het gehele hotel zorgt voor eenheid en rust. Ben je eigenaar van een restaurant of (eet)café? Ook dan bieden we uitkomst. Naast thema's kun je bij ons ook terecht voor extra toegepaste schilderijen. Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 020-611 0612 voor het beste advies.

Schilderijen voor zorginstellingen

Schilderijen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen; we bieden tal van mogelijkheden. Van mooie plexiglas afbeeldingen in ieder formaat en geborsteld aluminium, kunstfoto's tot budgetoplossingen voor grote gangen en zalen. We helpen je graag. 020-611 0612.